Over
Oosterhoff
Oosterhoff ontwikkelt, regisseert en realiseert vooruitstrevende concepten, producten en kennis voor de gebouwde omgeving.

Wat we voor onze klanten doen, is meer dan gewoon de vraag beantwoorden. Goed is niet genoeg. Daarom werken we met de beste generalisten en specialisten, die alles weten, van data tot houtverbindingen. En pas tevreden zijn als er niets meer te verbeteren valt. Ons doel is om voor langere tijd bij onze klanten betrokken te zijn.

Want voor Oosterhoff reikt de horizon verder dan de dag van morgen. Als mens, onderneming en groep, willen we een bijdrage leveren aan de samenleving. Verbinding leggen tussen mensen, expertises en vakgebieden, binnen en buiten Oosterhoff. In deze smeltkroes ontstaan ongekende mogelijkheden. Samen bereiken we meer. Daarom is Oosterhoff ook van en voor medewerkers. Wij bepalen met elkaar hoe de groep zich ontwikkelt.

 

Oosterhoff bestaat uit ABT, ABT België, abtWassenaar, Adviesbureau Lüning, bbn adviseurs, HE adviseurs, Huygen, IBD en Meelis & Partners.

 

Door onze kennis, denkkracht en expertise te bundelen in Oosterhoff zijn wij de ideale partner voor projecten die vernieuwend, complex en kennisintensief zijn. Die een bijdrage leveren aan de transitievraagstukken waar we als samenleving voor staan. Gevraagd en ongevraagd. In onze innovatiedenktank Quake ontwikkelen we kennis en concepten rond thema’s als gebiedsontwikkeling, technologie en duurzaamheid. Het is onze ambitie om onze kennis breed toegankelijk te maken. Zo bouwen we samen aan een toekomstbestendige samenleving.

Traineeship

Ben je bevlogen, heb jij een ondernemende en creatieve geest, met lef en het vermogen om snel te schakelen? Bijt je je graag vast in complexe vraagstukken? Oosterhoff geeft jou als trainee dé kans om je carrière in een innovatieve en uitdagende omgeving te starten.

 

In twee jaar krijg je alle ruimte om jouw talenten te ontdekken. Verdeeld in drie periodes van 8 maanden werk je steeds voor een andere dochteronderneming binnen Oosterhoff Group, waar in totaal circa 500 ondernemende mensen werken met een fascinatie voor bouwopgaven. Een groep ondernemingen die elkaar optimaal aanvult: ABT, ABT België, abtWassenaar, Adviesbureau Lüning, bbn adviseurs, HE adviseurs, Huygen , IBD en Meelis & Partners.